Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Monday, 12 August 2013

apa cer raya korang?

¡Hola 
¿cómo está todo?
enough it enough! haha! sila google trnaslate ye apa yang telah aku perkatakan tadi. so, janganlah pulak sambil-sambil korang bace tu korang duk tergaru-garu kepala and kerut-kerut dahi pulak eh! miahaha!
so, acane celebrations raya korang? aku dengar ada yang buat BBQ la, open house la. close house la. macam-macam kan. dan yang paling penting sekali, tak de sorang pun yang nak ngajok aku kan. sedih maa.
aku nie dah la dah boring tahap siamang dah duk kat rumah nie. well, my pok cik mok cik, mok teh pok teh uncle aunty semuanya dah blah balik ke rumah masing-masing. tak de dah teman bermain, teman bergossiping, teman bergurau whatever semua tu. triste saber!!
so, aku pun dah tak tau dah nak cakap apa. just layan gambo-gambo di bawah ini yeah!

first day raya







second day raya





third day raya

tak de gambar pun. bcoz kitorang just duduk rumah tunggu kedatangan tetamu. and agak ramai jugak la tetamu yang datang.ye la, diorang selalunye datang first and second raya. tapi kitorang tak de kat rumah. even tough penat, tapi happy!

so, share-share la pulak korang punya raya macam mana. i nak tau gak!

p/s: gambar kat atas nie banyak gambar candid. 

peace

thank you for reading this entry

1 comment :

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog