Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Saturday, 9 July 2011

walk away to......... :D

hey! olla! assalamualaikum.

yesterday, eightjulytwothousandeleven, I and my family went to jalan2 keliling seremban. huhuhu, just seremban. saja ja cuci2 mata kejap. pusing keliling seremban. kitaorg pergi dri pukul 3.00++ smpi pkul 7.00++. hahaha! lama kan. act, kitaorg jalan pun coz ada hal. my mak su nak pergi mana ntah. then, lps mak su pergi tmpat dia tu, kitaorg pn pegila dekat kedai sport AL-IKHSAN n, byk tmpt lgla kn. hoho! 

alang2 dah pergi seremban tu kan. kitaorg pun singgah la kejap dkt GIANT seremban tu, shopping2 sikit. then, kitorg pun pegi la dkt MPH beli novel kn, saia beli novel BLUES AMNI- OH KERJA! karya ROSE ANISSA. n, lg satu saia beli novel BUKAN KEMBAR TAPI SAMA.karya NUR AINN ISMAIL.kedua2 buah buku nie memang syok gila la baca nya.baru je cetak buku nie. haha!

then, dlm pukul 6.00++ lebih tu, kami pergi la dkt mcd seremban tu, smpi la pukul 7.30, maybe la. mkn2 sikt, cerita2 sikit kan. huhuhu! mmg syok la. then, bila balik rmh je. my grandmother pun bising! kenapa balik lambat sangat ni? tau tak da pukul berapa? hish! dah la asar tinggal apa semua! apa nak jadi la ni. risau tau! 

kitaorg pun apa lg. sumenyer tundukkan muka kelantai je. but, kitorag dlm OTW balik tu, kami ada la singgah dekat stadium paroi, beli popia basah yg my grandmother like tu. soo, kitorg pn amik ati dia dgn benda tu. ahahah! 

tapi, bila fikir2kan balik, betul jugak apa yg nanny saia ckp tu. asar smpi tinggal. ya allah! apa la nk jadi ngan korg nih? tapi kitorg tak missed teris eh! kitorg qada'. hurm, thnks nanny coz, ingatkn kami sume... love you! 

okay la bye.

wasalam, 

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog