Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Saturday, 9 July 2011

wow! tak sangka la...:D

hey! olla! assalamualaikum.

korg nk tau satu story tak? bukan story sebenarnya tapi, ntahla. okayla, sye nak bgtau ni. time exam pertengahan tahun aritu, sya dah dapat keputusan dah!. sye cuma bgtau no exam je la eh. :D

saya dapat no.5/38! wow! tak sangka tau! time dekat sekolah lama dulu, ujian awal tahun, saya dapat no.16/24. masa 1st2 tau tu, mmg terkejut gilaa la. ye la. x sgka la pulak dpt result teruk mcm tu. tp, mmg pun. masa tu sye x blajar betul2 sgtpn. main2 je lebih! 
tapi sekarang da tak kg da. saia sudah meningkat! 

okaylah sampai sini sahaja. bye.
wasalam,

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog