Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Saturday, 13 August 2011

nikmat!

hey! olla! assalamualaikum.

sebelum tu, mari kita hayati vid di atas ni dulu yeh!

okay dah tengok ke? baguh2 (copyrigth ayat nisya) hehehe! btw, masa berbuka takdikan, menu saya adalah bubur lambuk (nenek buatkan), kuih gula melaka n air oren. pada hari ni lah! menu berbuka saya yang PALING simpleee sekalai doh! huhuhu! like it! tapi memang cukup33 kenyang sekali. hohoho! 

btw, itu jeh la yang saya nak postkan untuk hari ni, bukan apa, just nak kongsi2kan jeh! 

ohkay la korang, bye! selamat berpuasa dan beraya! hahaha!

wasalam, 

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog