Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Saturday, 13 August 2011

i want!



hey! olla! assalamualikum

 
erm, saya nak pergi paris!!! i want2. bila lah saya dapat pergi ke bandar yang cantik itu eh? hurm, kalau ada rezeki, sampai lah saya ke sana.

btw, hari ni dah ke 13 hari umat islam berpuasa. yeay! tak sabar nak raya! hehehe! korang semua perasan tk, setiap kali saya post entri2 di dalam blog ni kan(time bulan ramadhan) saya asyik cakap pasal raya jeh kan! huhuhu! maklumlah, orang tengah obses sangat2 (obses la sangat) dengan hari raya ni. hohoho!

ohkay la korang, bye, selamat menikmati bulan puasa. :)
wasalam,

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog