Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Sunday, 11 September 2011

prrr!! coldd!!


hey you! olla! n don't forget, assalamualaikum to all my muslim friend. :D

hurm, today, i want to tell you 1 story, just 1 n not more! ceh! betul ke BI aku ni? grr, forget about it! it's not so important! kann??? hehe! act, hari ni memang sejuk gilalah kan. dari pagi tadi rain3. tak la berhenti2nyer rain ni. kalau berhenti 1 minute or 5 minute tu kira baguslah jugak kan. tak delah sejuk sangat, samapikan nak mandi pun takut. but, kena la mandi jugak kan. nanti, busuk la badan. huhu! don't like! badan bau bushux! hihi! woozz!!

btw, esok hari isnin kan? right? yeah! that's right la! takkanlah hari pun tak ingat kan? hoho! nasib baik folio sivikku yang bertajuk mengenang jasamu.... ni, hampir2 nak siap. cuma, tinggal nak kemas2 kan mana yang comot jeh kan. tomorrow dah nak kena pass up! takut2. harap2, boleh la menang folio kami ni. haha! tak de la shantiks mana kan, mesti diorang punya ada yang lagi shantiks! kalaulah cikgu kasi taip kan, dah lama saya taip! malas orh nak tulis tangan ni. dah la tulisan saya ni, tak delah buruk sangat kan. hehe! i mean, boleh tahan la n not bad okeyh! huhu! pfftt!! :P

cikgu kata, setiap kelas akan ada 3 group yang menag, korang agak2, group saya ni tersenarai tak? hope! tersenarai la kan. kalau dapat tempat ke3 pun jadilah, asalkan menang! hihi! 

btw, mulai esok sampai ari jumaat, saya ta update blog taw, cuz, mama ta kashi bukak time hari sekolah, nanti berjam2 depan lappy! okay! nevermind. daripada kena marah degan mama, lebih baik tak bukak lappy. but, kalau ada bahan sekolah yang nak cari dalam internet, mama bagi!! yeah! hoho!

ohkay la, daa. much loveite! haha!

wasalam.
    

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog