Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Saturday, 10 September 2011

kaboomm!!


hey! olla! assalamualaikum.

korang2, dekat area rumah korang ada lagi tak orang bakar2 mercun? kalau tak de, woa! best ah! ye la, kalau masih ada lagi, memang la bising orh, memekak jeh! hehe! even, memang lah masa raya aritu, saya ada bakar kan, but, sekali tu je, then, dah tak de dah! huhu!

yang dorang ni pulak, raya dah nak dekat abis pun, masih lagi nak bakar2 mercun orh! tau la korang punya mercun banyak lagi kan, bagi2 la sikit orh! hihi! tak de la just a joke! 

btw, korang suka tak dengar dorang bakar2 mercun tu? lagi2 kalau sebelah rumah je kan, mesti kuat gila kan bunyi dia! kekadang tu kan, tengah2 malam orh diorang bakar, saya nak tidur pun tak lena, kejap2, bunyi mercun, haish! buat sakit hati jeh! hoho!

to my neighbour, if aritu, family saya bakar fire crackers kan, menganggu korang kan, i'm so sorry2, la eh! but, kali ni, korang pulak balas dendam eh? ish3, act, tak kisah pun, dapat menumpang tengok sekali kan. haha! joking3. ;) :3

ohkay la korang, bubye! sweet dreamos! <3

wasalam,

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog