Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Sunday, 17 July 2011

ala~........!

h ey! olla! assalamualaikum.

korang semua sihat ke? apa? sihat? alhamdulillah! jaga la ye kesihatan tu. nanti sakit susah pulak. 
today, sundayseventeenjulytwothousandeleven, hari yang paling membosankan. tak tau la kenapa. semalam best, but, tiba je hari ni, boring la pulak. haish! saya tengok tv, fb, formspring je la kerja saya sepanjang hari ni. tapi kejap lagi saya nak pergi gosok baju, (tak gosok lagi, hehehe! coz, semalam busy dengan hari perkahwinan sedara), buat homework (kalau ada yang belum siap la. yang dah siap tak buat la kan. huhuhu!), lagi ape eh? ha! buat scorea (kalau rajin la. tapi kena rajinkan jugak coz, mama dah bising sebab dah lama tak buat. dah la nak dekat due!) haish! yaya.yaya~.

hurm, act, esok ada drama inggeris. tak bersedia lagi ni. tapi, buat je la macam2 mana pun kan. hihihi! jangan marah maa~ saya ni memang begini dong!. huh! ala~ tak suka la sekolah esok. kan best kalau esok kerajaan bagi cuti 1 hari. 1 hari pun cukuplah. asalkan cuti. hohoho! well, you all kan know me right? what? nope?! owh! never mind la. saya tak ambik hati pun. =_=.
act, selasa nanti 19.07.2011, ada perjumpaan 3 penjuru. ataupun hari perjumpaan ibu bapa atau penjaga. hum, my mom tak dapat pergi pun. coz ada hal sikit. hahaah! dalam borang dia tulis, akan hadir. tapi bila tuba harinya, tak hadir. pulak dah~. hehehe! kita hanya merancang, allah yang menetukan. betul tak? huhuhu!

ohkay la korang, bye, take care, smile always :)
wasalam,

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog