Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Thursday, 21 July 2011

puasa~.

hey! olla! assalamualaikum.

korang semua apa khabar? apa? khabar baik? alhamdulillah.~ erm, puasa dah nak dekat dah kan. korang semua dah habis ke belum hutang korang tu? (perempuan sahaja. lelaki, jangan perasan) kalau belum habis lagi hutang tu. cepat2 la bayar ye. nanti dapat dosa pulak. hurm, btw, saya pun belum habis ganti lagi ni. tinggal lagi 1 hari je lagi. hehehe! hari ni pun saya puasa. nasib baik sempat nak ganti. kalau tak! tak tau la. huhuhu!

sepanjang saya berpuasa ganti ni kan, banyak kali nak terliur. tapi, tahan je la kan. haish! sooo damn! ye la. tengok kawan saya beli air kat koperasi macam2 perisa. ada yang air coklat dutch lady la, air laici la, air strawberry la. macam2 lagi la. then, makanan pulak ada yang beli nasi lemak la or something else! hohoho! saborr je la. 

hurm, tak sabar nak habiskan puasa. tahun depan nak ganti awal2 la supaya tak ada la kelam kabut. coz, last2 minute, baru nak ganti. hihihi! (mendengar nasihat daripada nenek) hahaha! whatever la.

ohkay la. bye korang. farewell~

wasalam, 

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog