Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Monday, 25 July 2011

ramadhan al-mubarak.:D

hey! olla! assalamualaikum.

hai korang! korang semua apa khabar? kalau sihat alhamdulillah.:D saya di sini pun sihat jugak. hehehe! btw, oneaugusttwothousandeleven nanti ramadhan sudah menjelma. :) tak sabar rasanya nak puasa. bila dah habis puasa tu, dapat la raya! haaa! time hari raya tu yang paling best. coz, dapat collect duit raya! huhuhu! apa la kau ni yaya! tak ada kerja lain ke? hihihi! that's me! ceh! hohoho! act, objektif utama tak sabar nak raya tu bikan sekadar dapat collect duti raya je, tapi dapat pergi beraya ke rumah sanak saudara and anything else. hahaha!
btw, lagi seminggu je lagi nak berpuasa. korang semua ni dah habis ganti ke belum? (bagi yang perempuan jah!) tak sabar nak makan kuih raya. lalala! 

ohkay la. bye korang. miss you!
wasalam,

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog