Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Thursday, 14 July 2011

tak sabar.!

hey! olla! assalamualaikum!

nanti, saturdaysixteenjulytwothousandeleven, my mak su@ kak huda kawen!!! tak sabar rasanya.
kitaorang bertolak ke sana maybe esok kot. lepas solat jumaat. kak huda nikah ari sabtu, pukul 10.00++ pagi, maybe la. 
malam ni kitaorang pun kena la siap2 packing barang2 yang perlu kan. nanti kalau tunggu esok takot tak sempat pulak.:3
wow! tak sabar nak tengok kak huda naik pelamin. sooo greattt!!! 
 kak huda buat majlis kahwin dia dekat salah sebuah dewan di UKM. kak huda buat sekali dengan abang dia "abang hafiz" wow! tak sabar jugak tau nak tengok abg hafiz naik pelamin.
nanti ari sabtu nanti, mesti meriah gila la. mesti ramai orang. hahah! tak sabar2.
tapi, tak fikir lagi nak pakai baju apa, coz, semua baju dah dipakai. erm, entah la. nanti pandai2 la kan fikir nak pakai baju apa. 
yes! nanti kan my mom dah janji nak make up2 kan saya. miar cun sikit kan. huhuhu! over la pulak.:3 apa la kau ni yaya! ahahah! faham2 je la perangai saya. :D

okay la, bye korang, sweet dream. farewell!!
wasalam,

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog