Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Thursday, 18 August 2011

hampeh!!

hey! olla! assalamualaikum.

hai korang, korang semua apa khabar? dah lama tak dengar cite? apa jadi? (ceh! macam penah jumpa jeh) hehehe! erm, takdikan, dekat sekolah kan, time tu, kitaornag dah balik dah, dalam lingkungan time 1.00++ macam tu lah, kitorang dekat depan sekolah, then, kitaorang nampak la ada sebuah kereta ni baru berhenti dekat depan kitorang, pastu, masa tu, kawan saya si ayu tu pulak nak pergi call her father, then kitorang pun patah la balik, cuz nak pergi ke public phone kan, then, (haish! berapa banyak then lah kan) lepas dah habis tu, kitorang pun pergi la dekat tempat orang tu tadi kan, nak tau apa yang kitorang namapk? haish! ni kan time bulan ramadhan, of course la kitorang nampak orang tu, ada ke patut, dia pergi makan dalam kereta!!! haish! rasa macam nak ketuk2 jeh orang yang macam tu orh! buat malu orang islam jeh! dah la time tu ada kawan kitorang yang berbangsa india!! apa la dia kata nanti. isshh!!! malunyerr! 

----------------------------------------------------------------------
takdi, berlangsung lah sudah majlis persaraan puan hajjah mo'minah bt haji ujang, merangkap guru penolong kanan hal ehwal murid (GPK HEM) hurm, sedih sangat2, lagi2 time tengah bersalaman dengan dia, nasib baik saya sempat cakap 'saya mintak maaf cikguhehehe! nanti, sapa lah yang gantikan cikgu geo kitorang eh! i hope janganlah bagi cikgu muiz ajar kitorang, haish! dengar cerita, budak kelas 2T, kan cikgu tu ajar diorang sain kan, garang gila lah, uwaa~ tak nak, but, kalau sudah ditakdirkan cikgu tu yang mengajar kitorang, nak buat macam mana kan, ala~ cikgu tu nak menyampaikan ilmu, bukan nyer apa pun. 

btw, saya akan selalu ingat pesan cikgu mo'minah itu, sedihhh nyer!!!
ohkay la korang, bye, salam, selamat hari raya.

wasalam,

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog