Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Wednesday, 17 August 2011

no idea la!!

hey! olla! assalamualaikum,

hurm, tak ada idea la apa nak postkan untuk hari ni, apa eh? ha! tomorrow, adalah hari berlangsungnya majlis persaraan puan hajjah mo'minah bt ujang mesti korang tak kenal kan. hehehe! mestilah kan, cuz, yang itu cikgu sekolah saya! jawatan yang disandang oleh beliau ialah guru penolong kanan, maybe lah, cuz, saya budak baru di sekolah itu, huhuhu!

cikgu norhidah kitorang pesan suruh bawak sekali buku catatan sewaktu beliau berucap or dibacakan biodata beliau cuz, nanti kena buat folio laggiii!!! ala~ tak nak la, tapi nak buat macam mana kan, dah itu kerja yang cikgu suruh buat. =_=' but, kalau menag, akan dapat hadiah! yeahoww!!! hohoho! 

ohkay la korang, dah tak ada idea nak postkan lagi, "dah la ayat dekat atas tu, tah apa2 tah!" shhh! jangan kasi tau sama orang lorh!! okay la, bye!

wasalam,

    


thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog