Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Monday, 22 August 2011

i loikee!!


hey! olla! assalamualaikum.

hay korang, korang pernah dengar kan lagu ni. heheh! mesti dah naik muak dah kan dengar, ye la, kan lagu ni banyak keluar dekat radio la apa lah kan, huhuhu! anyways, tak tau la saya, sejak kebelakangan ni kan, saya suka pulak dengar lagu ni. i don't know why kan, padahal tak ada lah berapa sedap mana pun lagu ni. ceh! ye le tu! hihihi!!!

btw, korang, saya saja3 je nak mengeshare vid ni bersama2 korang kan. not wrong kan? hoho! 

ohkay la korang, bye salam,

--------------------------------------------------------------------------
Best friends will almost always upset you or let you down. Except for Allah. Make Allah your best friend and you will never regret it. Try and be from the awliya' of Allah.
wasalam,
 


  

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog