Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Tuesday, 23 August 2011

love nora! :)


hey! olla! assalamualaikum,

hurm, pada malam ni, saya ingin mengepost 1 entri kejap. hehehe. korang nampak tak gambar yang dekat atas tu? ha! cerita ni yang paling saya minat46 gila lah! huhu! romantik habis la cerita ni, act, saya minat dekat that man yang berlakon dalam cerita tu, handsome you! hihi! jangan marah maa~
anyways, masuk ni, dah erm, baru 2 kali saya tengok movie tu, sedih ada, romantik ada n etc, tapi tak muak tengok cerita dia. pelakon dia pun sheshuai you! hoho!

ohkay la korang bye, tak tau nak tulis apa dah, korang tunggu je la esok eh, bye! muchlove <3
------------------------------------------------------------------------------

"One who knows the reality of the Hell-fire would never wish it for anyone." Shaykh Haitham Al-Haddad
  
wasalam,

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog