Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Sunday, 18 September 2011

aik? kejap n cepatnye la~


hey! olla! assalamualaikum to all stalker. opps! blogger boy/girl! :)

hehe! hai semua stalker2 sekalian, anda sihat? kalau sihat, alhamdulillah. kalau ta, i will gelakkan you ols. huhu! ta delah, just a joke okay. kalau korang ta sihat poor you. i symphatize to you. cepat2 la makan ubat ye. supaya cepat sembuh, un less, kalau korang dah makan eh. i said, yang belum jeh. huhu!

btw, hari jumaat hari tu korang cuti kan? cuti sempena apa? hari malaysia? kan? ha! betullah. hihi! sekolah korang cuti kan, sekolah saya cuti. but, terasa macam kejap jeh orh masa berlalu, pejam celik, dah hari ahad, n tomorrow dah start balik sekolah. ni yang ta syiok nih! ta puas la cuti 3 hari. hoho! kot cuti sebulan ke apa ke ta pe la jugak kan. ni stakat 3 hari, nak buat apa. ceh! tunggu jeh la cuti panjang nanti bulan 12 kan. hurm.

tapi kan, memang terasa sangat orh masa sekarang ni kan, berjalan cepat orh, time dulu2, kalau dapat cuti school 3 hari jeh terasa macam cuti 1 week jeh. lamanye la nak tunggu hari ahad, but, now! macam baru sekejap tadi jeh hari jumaat. haha! faham kan? kalau faham alhamdulillah. kalau ta, ta tau la nak kate apa. dah sampai ajal la tu. ececeyh! ta de la. joking2 je. 

erm, HW Geo ta siap lagi nih. che'gu Mahathir suruh lukis peta, ta boleh photostate orh. dia kate, kalau kita lukis lagi bagus, cuz, dapat tingkatkan lagi daya peringatan kita. ye la. if kita lukis, dapat la ingat nama2 tempat yang dekat dalam peta tu kan. hehe! saya nak lukis sendiri? humph! sorry la, nanti ta de rupa peta kang, lain yang jadik. saya senang jeh, saya guna kertas A4 yang transparent gila tu. i mean, paper tu memang untuk lukis2 punya la. ala~ susahla nak cakap. saya ta tau apa nama dia. nak tanya mama, dia busy. korang faham2kan sendiri la eh. korang kan budak pandai! huhu!

ohkay la korang, bye. selamat maju jaya.

p/s: macam biasa la eh, saya ta update blog selama 5 hari ni. okay! daa~

wasalam,

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog