Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Friday, 23 September 2011

suka suki!


hey! olla! assalamualaikum.

ish3, dah berhabuk n berkapuk betul dah blog orang ni. hehe! maklumlahkan, dah lama ta update. ceh! macam la lama bebenor! huhu! well. ~ btw, korang semua apa khabar? sihat ke? orang di sini sentiasa sihat, jika diizinkan allah orang sakit, sakit la orang kan. :)

btw, korang ingat lagi ta entri orang yang pasai folio mengenang jasamu tu? kalau ingat lagi bagusla. hihi! kan orang ada cakap, kalau menang dapat no. 3 pun jadilah kan. hoho! okay! memang kumpulan orang menang, but, bukan no.3 tau! sekali orang menag, dapat no. 2 terus. haha! gembira tahu! time penyampaian hadia tu, orang yang kene nai pentas, cuz, orang kan dikira ketua kumpulan.! cehwahh~ hehe!

ohkay la. sampai sini sahaja, bye.

wasalam,

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog