Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Friday, 23 September 2011

presto!!


hey! olla! assalamualaikum.

before that, korang tau ta apa maksud presto tu? okay! if ta tau, meh orang bagitau, presto tu, maksud dia, tiba2. okay? faham? kalau dah faham, orang mulakanlah story orang ni eh. :D have a nice day yaw!

kejadian ni berlaku pagi takdi, time kitorang tengah khusyuk baca yaasin. masa tu dah suku la kitorag baca kan, tiba -tiba, ada la binatang allah yang bernama burung ni, dia punya la pandai sangat, ada ke dia pergi berak dekat beg orang!! nasib ta kena orang punya tudung or baju kan, kalau ta, buat malu jeh! nasib baik time kejadian tu berlaku, ta de sapa yang perasan. hehe! kalau ta, buat malu jeh orh! 

but, yang orang pelik la kan, sejak kebelakangan ni, banyak betul orh burung layang2, hinggap dekat bumbung sekolah kitorang, ta boleh dikira banyaknya! dulu2 ta de pulak. haish! pelik2. huhu! time burung tu berak kat beg orang kan, dalam hati ni cakap " haish! burung ni pulak buat hal! asal la pandai sangat burung ni, kalau ta tahan sangat nak berak, pergilah tandas ke apa, ni ta, beg orang yang jadi mangsanya! hope ta de orang nampak! " hihi! yang ayat pergi tandas tu, memang ta logik kan, ye la, binatang mana ada akal, ada ke nak suruh dia berak kat toilet!  ntah2kan, toilet pun dia ta tau. hoho! memang betul pun kan.

haha! ohkay la, dah membebel panjang dah ni, bye, <3 you!

p/s: hari yang paling malang buat orang!

wasalam,

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog