Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Sunday, 4 September 2011

halamak!!! doyaii!!


hey! olla! assalamualaikum.

weyh korang, korang puas tak cuti 1 week ni? saya rasa kan, memang tak puas. kan best kalau cuti raya je diberi peruntukkan 2 week. waa~ best3. ye la~ pejam celik2, dah nak naik sekolah dah, tak puas orh beraya. cuti pun tak puas jugak. haish!.

anyways, before cuti, cikgu korang ada bagi homework tak? kalau tak ada, memang best la sekolah korang tuh. kalau saya pulak? hurm, of course la ada doh! dengan folio nye la. latihan nyer la, n ETC. erm, memang banyak la nak kena selesaikannya. kalau folio, kena hantar 12.09.2011 ni, fuh! 1 hapak tak buat lagi doh, dah la nak kena ada laporan la apa la. haish! then, nanti, tambah pulak dengan folio PJK, buat tajuk badminton? maybe lah, but, nasib baik kena hantar 31.10.2011, tu pun, pejam celik, dah nak bulan 10 kan, uwaa~ macam mana ni? nisot! tolong la kawan mu ini! hehe!

kay dada! bye!

wasalam,

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog