Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Saturday, 1 October 2011

uish! best ah!


hey! olla! assalamualaikum.

weyh!! korang2, saya nak tanya ni, sekolah korang cuti ta time budak f3 exam PMR? sekolah saya ta cuti. saya dengar cerita kan, sekolah lama saya cuti bhaii!! 10 hari lagi tu. mana aci orh! nak cuti jugak. ni yang nak jeles ni. humph! 

btw, kalau ta cuti pun ta pe lah. asalkan dapat belajar. kannn~~~ hehe! ta lama lagi, kitorang akan exam akhir tahun, maybe pada 16 or 17 haribulan 10 ni. baik ta payah cuti2. kitorang punye silibus math belum habis lagi, lagi 4 tajuk ke bape ntah. huhu! maklumlah, cikgu math kitorang selalu ta de. ada hal kot. hari tu, isteri dia baru bersalin, dia cuti 1 week orh! hikhok! mesti bestkan dapat baby baru. nak jugakkk!! :( huhu!!

ohkay la korang, bye. much <3.

wasalam,

thank you for reading this entry

No comments :

Post a Comment

COPYRIGHT@ Segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik syazana yaya's blog